Arie Jan & Yvonne – initiatiefnemers

Als initiatiefnemers van ‘Een Heerlijk Thuis’ stellen we ons graag aan u voor.

Wij, Arie Jan en Yvonne, zijn naast een jong gezin ook best jonge pioniers te noemen. Waar de één Harderwijk (Yvonne) achter zich liet om met hem mee te gaan, komt de ander (Arie Jan) uit Gouda. Yvonne studeerde 2016 af als orthopedagoog en is tevens werkzaam als juf bij peuterspeelzaal ’t Visje. Arie Jan studeerde in 2011 af als kerkelijk jongerenwerker.

We zijn een mix van gedrevenheid en rust, van visie en scherpte. We combineren kinderen met ouderen en waar de één graag praat, luistert de ander. Voor ons is geloven liefde en religie een spiraal naar beneden. We dromen graag, maar zien ze liever werkelijkheid worden.

Beide hebben we enorm genoten van honden in onze jeugd. W hebben zowel de basis als de middelbare school afgerond. Waar Arie Jan van sport houdt, doet Yvonne liever rustig aan. Waar Yvonne heerlijk een serie kan kijken, ploft Arie Jan naast haar op de bank neer. We houden van paars, de opa’s en oma’s, speelfilms, gekke stemmetjes en mensen om ons heen.

Meer weten? Kom gezellig een keer langs!

2 Comments

Comments are closed.