Training: Community Builders

Investeer in jouw buurt, zodat alle generaties meer geluk, plezier, diepgang en doel hebben in het leven!

Jouw buurt heeft verbondenheid nodig, of niet?

Beantwoord je deze vraag met ‘ja’, dan zitten we op het goede spoor. Immers, met Een Heerlijk Thuis werken we aan verbondenheid in de buurt, maar ook op familiair niveau. Het is schitterend om alle generaties in een familie en/of een buurt te zien groeien en een rol te zien hebben ten opzichte van elkaar. Dit is echter niet vanzelfsprekend en daarom ben jij nodig in je eigen buurt, als community builder.

September 2018 hopen we een nieuwe training te starten voor community builders in de eigen buurt. Wil je investeren in jouw buurt en kan je daarbij wel wat hulp en training gebruiken, laat het ons weten! (contact@eenheerlijkthuis.nl)

Tegen de stroom in

Met Een Heerlijk Thuis roeien we tegen de stroom in. In onze individualistische, materialistische consumptiemaatschappij zijn we vooral gericht op onszelf, op de korte termijn, waardoor veel mensen buiten de boot vallen. Wij willen daar als Een Heerlijk Thuis tegenin gaan, omdat we willen dat iedereen gelukkig is en dat kost iets. Dat is moeilijk. Community bouwen gaat veel verder dan een buurtbbq of een bezoekje aan een eenzaam iemand. Het gaat om het geheel. En daarom willen we je vanuit Een Heerlijk Thuis helpen, trainen, zodat je hierin kunt slagen.

Training

Ben je geïnteresseerd en wil je een impact maken in jouw buurt, stuur een mail naar aanmelden@eenheerlijkthuis.nl met jouw verhaal, je vragen en/of je opmerkingen en we praten binnenkort ‘live’ verder. Wat kan je verwachten bij deze training?

  • IMPACT: Wil je impact hebben en doorbraak zien in jouw buurt of op een specifieke doelgroep, zodat mensen meer in verbondenheid gaan leven? Het is belangrijk dat je impact wil hebben en dat het je iets/veel mag kosten. Tegen de stroom in roeien kost energie, maar je wordt er ook sterk van. We helpen je tevens om je buurt te leren kennen, te analyseren om zo de kracht van jouw buurt tot uiting te zien komen.
  • PASSIE: Wil je mensen helpen ontdekken welke passie zij hebben en hoe zij die kunnen inzetten? Iedereen heeft een rol in de samenleving. We helpen je deze bij jezelf te ontdekken, als ook die bij anderen te gaan zien.
  • TRAINEN: Wil je leren mensen te trainen, zodat ook zij weer van grote(re) invloed kunnen zijn? Je leert doorgeven van wat je zelf hebt ontvangen.
  • CULTUUR: Wil jij bouwen aan een cultuur waarin elke generatie in zijn kracht staat, waarin iedereen kan leren en welke wordt gekenmerkt als inspirerend en liefdevol? Je leert hoe generaties met elkaar verbonden zijn en waarom het belangrijk is dat dit groeit.
  • LEIDERSCHAP: Wil je groeien in je leiderschapsvaardigheden en in karakter? Je leert veel over jezelf en over jezelf als leider. Karakter is hierbij het allerbelangrijkste. Daarom gaan we daar mee aan de slag.