Gelukkiger door Geven: een vloer voor mevrouw Oman

Het streefbedrag is ruim gehaald! Hartstikke bedankt allemaal. Mevrouw Oman heeft een schitterende vloer van ons allemaal cadeau gekregen. Een goed begin in een nieuwe buurt. Allemaal bedankt!

——

Eigenlijk is er weinig zo leuk als mensen blij maken. Dat kan! Door samen te geven en te bouwen aan mooiere buurten. En het is nodig! Nog steeds is er een groot verschil tussen arm en rijk, zeker in Gouda-Oost. Ik kwam bij mevrouw Oman over de vloer. Een oudere, Somalische dame met nogal wat fysieke ongemakken. In huis stonden een paar spullen: een krakkemikkig bed, een stoel, een tafel en een oude televisie op een kastje. Veel meer kan ik me niet herinneren. In andere kamers stonden nog bedden en er lagen matrassen. In huis liepen een aantal kinderen en hun moeder rond. Allemaal Somalisch. Waar zijn de mannen? Wat hebben deze mensen meegemaakt in eigen land? Hoe gaat het met hun kinderen daar?

Gelukkiger door Geven: nieuwe vloerbedekking (laminaat) voor mevrouw Oman

Je kunt nu heel concreet investeren in het leven van mevrouw Oman en de mensen die bij haar over de vloer komen. In samenwerking met Stichting Present gaan we haar nieuwe vloerbedekking (laminaat) cadeau geven. Doe je mee? Een goede, nieuwe start voor mevrouw Oman!

Doe mee en we zullen mevrouw Oman vertellen wie allemaal om haar geven.

U kunt uw gift overmaken op NL 30 RABO 0326 1382 50 t.n.v. Stichting Een Heerlijk Thuis (Vermeld ‘VLOER, mevrouw Oman’)

Bedankt! Samen bouwen we aan geweldige buurten, waar we als Gouwenaren trots op zijn!