Café Nelson

2019

Café Nelson
Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren
Start programma 20.00 (19.30 deur open)

 

 

 

11 Juni: Beter een goede buur, …
Jan Hagoort (st. Present Gouda)

Jan heeft al heel wat tuintjes opgehoogd zien worden, heel wat schilderklusjes geklaard zien worden en heel wat mensen de straat op zien gaan. En dat allemaal bij mensen die dat alleen niet voor elkaar hadden gekregen! Stichting Present is een schitterende organisatie die ons helpt vrijwillig om te zien naar mensen die het nodig hebben. Mooi. Maar is dat eigenlijk niet vanzelfsprekend? Moet daar een organisatie voor bestaan? We praten erover met de voorzitter, Jan Hagoort.

Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren
Start programma 20.00 (19.30 deur open)

18 Juni: Jong en oud is goud: op naar volgend seizoen!
Arie Jan van de Wetering

Wij zorgen voor taart en een lekker drankje. U mag uw gedachten de vrije loop gaan laten over onze wijk en de verbondenheid in de wijk. Er zijn al tal van ideëen die van de plank kunnen. Komt er een huiskamer in de wijk? Gaan we samen sporten? Een koffiemachine met bankstel en een leestafel? Activiteiten voor moeders met kinderen? Avonden waarin bewoners en hun verhaal centraal staan?

Wat zijn jouw ideëen en wat wil jij doen? Gooi de schroom van je af en help mee de wijk meer verbonden te maken!

Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren
Start programma 20.00 (19.30 deur open)

Het Inspiratie Café Nelson wordt mede mogelijk gemaakt door GoudApot