5 Februari: Samen tegen armoede in Oost

5 Februari: Samen tegen armoede in Gouda-Oost
met Dymphna Bazen en Gerard Schotanus

Dymphna is initiatiefneemster van stichting De Kring en weet mee te praten over armoede. Zij staat er dagelijks met haar neus op en in. Zij zal ons een kijkje in de wijk geven en advies geven hoe hier mee om te gaan. Gerard stond o.a. aan de wieg van de Voedselbank en de Non-foodbank. Deze ‘kan-niet-stilzitter’ heeft al veel gezien in Gouda en zal ook zijn visie op het probleem geven. Aan het einde van de avond willen we een plan hebben liggen hoe we armoede in de wijk tegen kunnen gaan!

Vast tafelgasten zijn Gerda Paans, oud-voorzitter van de ANBO, en Arie Jan van de Wetering, initiatiefnemer van de stichting Een Heerlijk Thuis.

Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren

Start programma 20.00 (19.30 deur open)