5 maart – Een bruisend hart voor de wijk

Met o.a. Wim van der Hoeven en Arie Jan van de Wetering, initiatiefnemer Een Heerlijk Thuis


Een bruisend hart voor jouw wijk!

Elke wijk zijn eigen chocoladefabriek, stond er boven het interview met IndeBuurt Gouda, oktober 2018. Arie Jan werd geïnterviewd in het Nelson Mandela Centrum. Hij vertelde over de visie van Een Heerlijk Thuis dat elke buurt of wijk een bruisende plek moet hebben, zodat bewoners daar graag naartoe willen om elkaar te ontmoeten, om te gaan zitten (samen)werken, om te ontspannen, om te leren, te inspireren, enz. De laatste dertig jaar zijn steeds meer faciliteiten verdwenen uit de wijk en is de eenzaamheid toegenomen. We hebben zo’n bruisende plek dus echt nodig. Aldus Arie Jan. Voel je welkom om 5 maart mee te denken over het Nelson Mandela Centrum als ‘Chocoladefabriek van Gouda-Oost!

Wijkteamvoorzitter Wim zal een update geven over de plannen in de wijk op het gebied van bouwen en meer…

Vaste tafelgast is Gerda Paans, oud-voorzitter van de ANBO. Schuif gezellig aan.

Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren

Start programma 20.00 (19.30 deur open)

p.s. denk je nog aan ‘het beste idee voor het NMC’. Geef je idee door vóór 26 februari en win!