9 april – Café Nelson: De Kerk & De Moskee

Met o.a. Fred Ypenburg (De Ontmoetingskerk) en Farid Habibi (De Assalam Moskee)


De Kerk & De Moskee

In Gouda-Oost is veel te doen geweest rondom de Moskee de afgelopen jaren, maar wat gebeurd er nu allemaal in de Moskee? Zijn daar net zulke samenkomsten als in een kerk? En wat voor rol heeft een Imam? Is dat te vergelijken met een Dominee? Wat gebeurt er tegenwoordig allemaal in de Kerk? Hoe zit het tegenwoordig met het Vredespad tussen Kerk en Moskee?

Deze avond gaan we samen met Fred Ypenburg (vanuit De Ontmoetingskerk) en Farid Habibi (vanuit de Assalam Moskee) in op al dit soort vragen. Tevens zijn we natuurlijk benieuwd wat hun visie is op de wijk en het verlangen van zowel de Kerk als de Moskee met de wijk? Voel je welkom om mee te komen praten.

Vaste tafelgast is Gerda Paans, oud-voorzitter van de ANBO. Schuif gezellig aan.

Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
Gratis toegang & parkeren

Start programma 20.00 (19.30 deur open)