Huiskamer van de Wijk

Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht of we in het Nelson Mandela Centrum de Huiskamer van de Wijk kunnen gaan starten. Er wordt al regelmatig gegeten en er zijn tal van activiteiten, maar er mist nog een bruisende en gezellige inloop, waar je voor je plezier koffie gaat drinken en je buren ontmoet. Er mist een plek in de wijk wat functioneert als ‘het centrum’ waar je elkaar kunt vinden.

Veel mensen in de wijk hebben geen idee wat zich allemaal afspeelt in het Nelson Mandela Centrum. Daar willen we verandering in gaan brengen. Naast het eten, wordt er vergaderd (door o.a. het wijkteam), er wordt gerecreëerd: schilderen, dansen, creatief, er wordt geleerd zowel door volwassenen als door kinderen, er wordt geinspireerd en er is heel veel mogelijk.

We zien er daarom naar uit om samen met u een bruisende plek te creëeren voor een bruisende wijk, waar we gaan voor verbondenheid. Een heerlijk geluid tegen het individualisme dat helaas nog steeds regeert.

Ben je enthousiast geworden om mee te doen, denken of wil je er eens over kletsen? Voel je vrij contact op te nemen of binnenkort (hopelijk lukt het in september te starten) langs te komen.

Hartelijke groet,

Arie Jan