Huiskamer van de Wijk

Eindelijk is het zover: de nieuwe huiskamer van de Wijk gaat van start! We zien er enorm naar uit om veel meer mensen te ontmoeten om elkaar te leren kennen en inspireren. In deze huiskamer zal op termijn van alles te doen zijn. Nu starten we met name op de dinsdagmiddag tussen 13.00 en 17.00. We zien uit naar een geweldige samenwerking met alle organisaties en mensen die betrokken zijn bij het Nelson Mandela Centrum. Tevens zien we uit naar u, bewoner van Gouda en wellicht wel van Gouda-Oost. Alleen met elkaar kunnen we de verbondenheid in Gouda doen groeien. En daar zien we naar uit!

 

Meedoen

Wil jij je inzetten in de huiskamer, heb je een goed of leuk idee of ben je gewoon nieuwsgierig en ben je benieuwd of en hoe jij je steentje kunt bijdragen, zoek ons dan op. Bellen of mailen kan ook.

 

Proefdraaien

De eerste weken en wellicht maanden zullen we proefdraaien en allerlei dingen uitproberen. We nodigen jou daarbij uit om mee te doen of om ‘proefkonijn’ te zijn. Er zullen zich vanuit de huiskamer allerlei activiteiten ontpoppen. We denken aan bewegen, eten en drinken, entertainment, inspiratie enzovoorts.

 

We nodigen je van harte uit kennis te komen maken en mee te denken op de dinsdagmiddag tussen 13.00 en 17.00.

 

Gerda, Karen en Arie Jan