De Grijze revolutie

De grijze revolutie is een initiatief voor 50 plussers die meer willen betekenen voor de mensen om hen heen!

 

De verwachtingen van ouderen is eigenlijk net zo laag als die van jongeren. Het is al snel goed als oudere mensen ‘onder de pannen’ zijn met hun activiteiten en relaties. Wij, vanuit Een Heerlijk Thuis, vinden die verwachting te laag. De oudste generatie heeft nog ontzettend veel te geven in de samenleving, voor hun eigen leeftijdsgenoten, maar ook voor de jongere generaties.

Die band is lang niet altijd even sterk. Familie woont bijvoorbeeld op afstand en veel mensen zijn niet meer zo goed ter been. Hierdoor worden veel mensen ‘buitenspel’ gezet. En dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Daarom starten we een nieuw initiatief: de grijze revolutie. Dit is een groep 50plussers die gezamenlijk meer willen betekenen voor de mensen om hen heen om zo de verbondenheid in familie en buurt te bevorderen.

Onder leiding van Gerda Paans en Arie Jan van de Wetering zullen we in de eerste plaats samenkomen op dinsdag 10 december om 14.00 in de Huiskamer van de Wijk (in het Nelson Mandela Centrum). Aanmelden hiervoor is niet nodig en de entree is gratis. Tijdens deze samenkomst willen we met u in gesprek wat we gezamenlijk kunnen doen!

Voel u welkom!