Café Nelson

 

 

NU: Het beste idee voor het NMC! Geef jouw beste idee voor het Nelson Mandela Centrum door vóór 26 februari en win! MEER INFO

Doel: Meer verbondenheid in de wijk door het Nelson Mandela Centrum.

 

 

 

PROGRAMMA

Boeiende sprekers, bewoners uit Gouda-Oost, mooie interviews, muziek, ontmoeting, inspiratie en een hapje en een drankje in het Nelson Mandela Centrum. Bernadottelaan 79.

Café Nelson is afwisselend, ontspannen, maar we mijden lastige thema’s niet. Voel je welkom om te komen proeven.

Inspirerend

Elke ontmoeting nodigen we mensen uit die ons als buurt/wijk en als samenleving aan het denken zet, inspireert. Denk aan alle culturen die hier samenleven. Of alle mooie plekken in de wijk. Wat speelt er? En hoe kunnen we samen de wijk en/of jouw buurt mooier maken?

Ontmoeting

Naast de supermarkt zijn er weinig tot geen plekken in de wijk/buurt waar je buurtbewoners structureel ontmoet. Veel voorzieningen zijn weg én daarom is er nu weer een café, waar je ook lekker kan genieten van een klein hapje en drankje.

Uniek

Met Een Heerlijk Thuis is het ons verlangen om de verbondenheid tussen mensen te stimuleren: elkaar beter leren kennen, elkaar helpen, plezier samen maken en daarmee bouwen aan een communitygevoel. Iedere generatie heeft zijn rol. Waar zie je nog zo’n café in de buurt?

Meewerken

We zijn altijd op zoek naar boeiende sprekers, muzikanten, ideeënfabrieken, organisatorisch talent en extra (technische) handen. Wil jij onderdeel zijn van dit unieke café in Gouda-Oost? Laten we dan samen kijken waar jij jouw talent in kan zetten. Stuur een mailtje naar contact@eenheerlijkthuis.nl.

Programma

Voor het volledige programma, zie link.

 

Wat deden we in 2018?