WORKSHOP: GROEI – NAJAAR 2019

‘Karakter is niet op afroep beschikbaar, het wordt gevormd in een geleidelijk proces’ – Philips Brooks 

Waarom doe je wat je doet? Wat is het verschil tussen proactief en reactief gedrag? Hoe kan je jezelf vernieuwen en stoppen met dingen waar je niet blij van wordt? Wat is jouw inbreng als je gaat samenwerken? En.. hoe kan je leven vanuit je hart? Op deze vragen vind je een antwoord tijdens deze workshop!

GROEI is een workshop van 6 avonden. Tijdens deze avonden gaan we dat proces met jou aan: stilstaan bij wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Ben jij gelijk enthousiast? Dat is logisch. Meld je onderaan deze pagina direct aan!

GROEI IN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Het beste instrument dat je hebt – in welke situatie dan ook – is jijzelf. Of het nu gaat om persoonlijke keuzes in het leven, om lastige situaties op het werk, uitdagingen in de buurt of familiaire kwesties. GROEI draait om persoonlijk leiderschap. Denk hierbij zeker niet alleen aan je werk, maar ook aan je gezin, je familie, de buurt, de vereniging of de kerk waarvan je onderdeel bent. Misschien denk je, ‘maar ik ben geen leider’. Wij geloven van wel, want overal waar je komt kun je invloed hebben.

Voor GROEI gebruiken we verschillende principes, afkomstig uit succesvolle leiderschapsboeken. Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey is wel één van de meest bekende. Het is ons doel om jou in een proces van GROEI te stimuleren, zodat je ook na deze workshop blijft groeien als persoon.

Deze workshop steekt in bij jouw proces – bij vragen die bij jou leven. Waarom? Iedereen zit op een ander punt dus leven er ook verschillende vragen. Principes kunnen ons helpen om stappen vooruit te blijven zetten. Dat is wat wij geloven!

”Deze workshop is door deelnemers beoordeeld met een 8,1”

ARNOUT & ARIE JAN

In zes avonden nemen Arnout van Nieuwkoop en Arie Jan van de Wetering je mee tijdens deze workshop. Arnout is getrouwd met Elisabeth en gespecialiseerd in (online) communicatie. Naast communicatie gaat zijn interesse ook uit naar mensen, gedrag en ontwikkeling. Arie Jan is getrouwd met Yvonne, heeft drie kinderen, houdt ervan om mensen te coachen, is community builder en initiatiefnemer van Een Heerlijk Thuis.

THEMA’S DIE ZEKER VOORBIJKOMEN

 • Proactief zijn: hoe doe je dat?
 • Toekomstplan: hoe kan ik dat ontwikkelen?
 • Constant blijven leren: kan ik dat ook?
 • Zelfkennis: wat kan ik, waar ben ik goed in?
 • Relaties: met wie deel ik mijn leven en waarom?
 • Luisteren: hoe kan ik luisteren met mijn hart?
 • Stress: hoe zorg ik voor mezelf?
 • Leven met geest, ziel en lichaam

WAT GAAN WE DOEN?

We gaan met een groep van maximaal 10 deelnemers aan de slag. Echt een workshop op persoonlijk niveau. Na een kennismaking – gaan we per avond aan de slag met een aantal principes. Zo krijg je handvatten die je helpen in jouw proces en leven!

NA DEZE WORKSHOP KUN JE

 • Zinvol leven en prioriteiten stellen
 • Vertellen wat echt belangrijk voor je is
 • Sterke relaties op basis van vertrouwen ontwikkelen
 • Betrokken zijn en de samenwerking met de mensen om je heen vergroten
 • In karakter en competenties gaan groeien
 • Jezelf continue verbeteren en vernieuwen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Dinsdagen: 17 september, 1 oktober, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november.
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Doelgroep: Alle leeftijden
Locatie: Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda
Koffie & thee: wij trakteren
Parkeren: Gratis
Kosten: €39,00

RESERVEER EEN PLEK!

Gun jij jezelf deze persoonlijke ontwikkeling? Meld je hieronder snel aan. We hebben maar plek voor 10 personen.
Doe je dit voor 1 september 2019? Dan krijg je het boek De kleine Covey cadeau! (t.w.v. €11,99)