De Opvoedcoach: Opvoeden doe je samen!

Opvoeden lijkt van buitenaf vaak zo makkelijk en vanzelfsprekend te gaan. Toch heeft iedere ouder wel eens zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van hun kind(eren). “Is het normaal dat mijn kind ‘s nachts bij mij komt liggen?”, “Ben ik niet te streng voor mijn kind?” of “Hoe kan ik omgaan met de driftbuien van mijn kind?” . Dit zijn een aantal van de veelvoorkomende vragen die ouders hebben. Soms kan je bij deze vragen wel eens een zetje in de goede richting gebruiken. Iemand van buitenaf die u de nodige support en tips kan geven.

Daarom bieden wij (gratis) een Opvoedcoach. Iemand die samen met u gaat kijken welk steuntje u nodig heeft in de opvoeding. Onze coaches weten uit ervaring waar je tegenaan kan lopen en willen zich inzetten om anderen te helpen hier mee om te gaan.

Meer weten over De Opvoedcoach? Mail dan naar: opvoedcoach@eenheerlijkthuis.nl

Ontmoet onze opvoedcoach(es):