Samen Eten

“Eten moet je toch… doe het samen”

Als je samen eet, bouw je iets op. Het lijkt wel alsof een soort magisch effect heeft, iets kwetsbaars, maar toch ook heerlijks: samen eten. En omdat we het allemaal nodig hebben, kunnen we het net zo goed samen doen, zo eens in de maand.

De één zit zich er de hele dag op te verheugen, een ander moet erna snel weer door naar een verjaardag. De één wilt alleen vegatarisch, een ander heeft zin een groot bord pasta. 

Onze wijk herbergt talloos veel culturen. En al die culturen hopen we zowel op als achter ons bord te ontmoeten. We zien dat culturen niet altijd even makkelijk in contact komen met elkaar. Maar als we samen eten, kunnen we ook genieten van elkaars cultuur, elkaars keuken.

HOUD VRIJ: DE DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND

Want dan eten we samen in het Nelson Mandela Centrum, in de Huiskamer van de Wijk. De data staan hieronder.

  • 18 januari
  • 15 februari
  • 21 maart
  • 18 april
  • 16 mei
  • 20 juni

SIMPEL EN GOEDKOOP

Om het onszelf en u zo makkelijk mogelijk te maken, hanteren we vaste lage prijzen voor volwassenen (€3,00) en kinderen (€1,50) t/m 12 jaar. Op deze manier maken we het zo makkelijk mogelijk om aan te sluiten. Mocht dit toch lastig zijn, stuur gewoon even een berichtje en we zoeken een oplossing. Iedereen kan mee eten, iedereen kan elkaar ontmoeten rond de tafel. Afrekenen doen we ter plekke.

KOKEN OF MEEHELPEN?

Lijkt het u leuk om ook eens te koken voor de buurt, wilt u uw speciale gerechten met ons delen of vindt u het leuk zo eens in de zoveel tijd mee te helpen? Dat kan natuurlijk. Want we doen dit als buurt samen. Stuur even een bericht naar ariejan@eenheerlijkthuis.nl en we spreken een en ander door.

MEE ETEN EN/OF WENSEN?

Geef altijd tijdig door dat u mee eet, zodat we niet tekort komen. Doe dit vóór de vrijdag ervoor. De deuren gaan rond 17.00 open. Het eten start tussen 17.30 en 17.45. Heeft u wensen op het gebied van vlees of anders, geef ook dit door.

U kunt zich aanmelden voor de maaltijd via: aanmelden@eenheerlijkthuis.nl.
Locatie: Nelson Mandela Centrum