Nieuwjaarsborrel – 18 jan.

18 januari: Nieuwjaarsborrel van 16.00 – 17.30 in de Huiskamer van de Wijk, Nelson Mandela Centrum

Proost!

Ook als buurt en wijk gaan we proostend het nieuwe jaar in. Het is gezellig om elkaar weer eens te ontmoeten, nieuwe gezichten te ontdekken uit de wijk en een gevoel te hebben van ‘samen’. Voel je welkom om wat te komen drinken, vanaf een uur of 16.00 in de Huiskamer van de Wijk, gevestigd in het Nelson Mandela Centrum. U kunt gewoon binnenlopen. Om 17.00 zullen we samen proosten op het nieuwe jaar en zal iemand een korte toespraak houden!

18 januari: Nieuwjaarsborrel

Tijd: 16.00 – 17.30

Kosten: vrije inloop, consumptie voor eigen rekening

Aansluitend is er heerlijk gevulde soep met belegd brood. Eet je graag mee? Laat dit even weten, door je aan te melden: aanmelden@eenheerlijkthuis.nl.