Nieuw: Crea Bea – 26 maart

GEANNULEERD, T/M 6 APRIL IS HET NELSON MANDELA CENTRUM GESLOTEN!

CREA BEA IN DÉ HUISKAMER

Het gevoel hebben thuis te komen, op een warme plek bij bekende mensen. Je schenkt een kop koffie in, pakt wat te lezen of schuift aan om even bij te praten met één van je buren. De Huiskamer van de Wijk is een ontspannen plek voor iedereen in de wijk die het leuk vindt anderen te ontmoeten. Uit zo’n ontmoeting kan dan weer van alles ontstaan…

En vanaf 26 maart iedere laatste donderdag van de maand, van 10.00 tot 12.00: Crea Café Oost!

PRAKTISCH

Onze eigen, enthousiaste crea bea tante Joke van Creatadlisious neemt van alles mee en bedenkt samen met jou leuke dingen om te maken. Dit kan uiteenlopen van haken, breien tot kaarten maken of andere bedenksels. Houd jij er dus van om creatief bezig te zijn en vindt je het gezellig om dit samen te doen, voel je welkom!

Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden.