De Digitale Huiskamer!

‘Wil je verbondenheid in een wijk, dan heb je plekken nodig waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Daarom heeft iedere wijk een bruisend centrum nodig’ – Arie Jan van de Wetering

 

En toen kregen we opeens te maken met het Corona Virus…

 

DÉ DIGITALE HUISKAMER
Dinsdag tussen 14.00 en 16.00 // donderdag tussen 10.00 en 12.00

Gelukkig kunnen we elkaar nog steeds ontmoeten, telefonisch. Bel je via Whatsapp, kun je elkaar nog zien ook. Gerda en Arie Jan zitten er klaar voor. Misschien vindt jij het ook wel leuk een rondje te bellen of gebeld te worden? Geef dit dan door: ariejan@eenheerlijkthuis.nl.

Gerda is bereikbaar op 0182 510 356
Arie Jan is bereikbaar op 06 24 89 39 58

Heel Gouda belt

Vind u het leuk om gebeld te worden of om iemand te bellen die ‘graag zijn of haar ei kwijt’ wil, vul dan je gegevens in via deze link (klik). Dit is een initiatief van jongerennetwerk Samen voor Goud: