GROEI in coronatijd

De treinen zijn zo goed als leeg, onze huizen niet. In de supermarkt is het stil, op het balkon zingen de mussen. Gouda komt tot stilstand, we leven nu letterlijk voor en naast elkaar. Juist in deze tijd van rust én chaos is het tijd voor bezinning. En daarom komen we met een korte serie ‘GROEI in coronatijd’, omdat je altijd kunt groeien. Juist nu!

Elke maandag vanaf 12 april (tweede paasdag)

Wil je wekelijks met ons onderweg en nadenken over de dingen die je doet, wat je doet en waarom je ze doet, dan ben je van harte welkom om de stukken te lezen. Ook kun je contact met één van ons opnemen, mochten er vragen of opmerkingen zijn. Een luisterend oor, geven we je graag. Voel je vrij!

Arie Jan: 06 24 89 39 58

Arnout: 06 48 82 98 17

Inhoudelijk

Om goed te starten is het nodig om te stoppen, te dromen, om je heen te kijken en te luisteren. Dat gaan we dan ook doen! Doe je mee?