Bestuur

Henk van Blitterswijk mag voorzitten en is de nestor in het gezelschap. Met zijn ervaring en kennis op het gebied van alles wat met mensen en organisaties te maken heeft, kan hij ons sturen waar nodig. Tevens werkt zijn lach aanstekelijk, dus die heb je er graag bij.

Elisabeth Vink kreeg de post als secretaris. Als Benjamin van de groep kan het geen toeval zijn dat ze leidinggevende is bij kinderdagverblijf Benjamin in Gouda en tevens in opleiding is voor kindercoach. Zelf schrijft ze: “Ik vind het mooi om te zien dat Een heerlijk thuis mensen wil verbinden. Dit begint bij de allerjongste, geloof ik. De ontwikkeling van kinderen is voor een groot deel afhankelijk van hun opvoeding en de samenleving. Kinderen zijn afhankelijk en kwetsbaar. Ze verdienen een eerlijke kans. Een veilige buurt en omgeving, de rol van ouders en familie zijn daarin ontzettend belangrijk. Ik word er enthousiast van als ik zie dat Een heerlijk thuis zich hier voor wil inzetten.”

Anique de Kruijf: “Ik houd van mensen, kunst/design en eten. Als die drie dingen samenkomen, ben ik intens gelukkig. Daarnaast ben ik dol op duidelijkheid en structuur. Ik geniet ervan om binnen Een Heerlijk Thuis in het oog te houden of de lijnen wel logisch lopen. Met mijn ervaring als budgethouder van grote projecten binnen het culturele veld, ben ik natuurlijk de penningmeester :-).

En als algemeen, onofficieel, geweldig en knap lid hebben we topondernemer Marc Nuijten.Bedrijven starten lijkt zijn hobby, maar wat is dan zijn werk? Zijn ideeën leiden vaak tot iets en hij is voor ons een heerlijke ondernemer om erbij te hebben.

Vier mensen, alle vier totaal anders en daarom zo leuk. Zwaai even naar ze als je ze tegenkomt!