Boek: ALLEEN SAMEN

Beste mensen,

26 September 2020 kwam het boek ‘Alleen Samen’ uit.
We zien er naar uit u mee te nemen in de visie die ons al jarenlang bezig houdt. Dit boek kan ons richting en handvatten geven om verbondenheid te zien ontstaan voor ons allemaal. Voor u én voor uw omgeving.

De achterflap zegt het zo:

“Door onze individualistische cultuur hebben we een gebrek aan sociale structuren. Eenzaamheid en depressie liggen op de loer. Dat mogen we niet laten gebeuren. De oplossing is samenleven!

Maar hoe werkt samenleven? Wat zijn hedendaagse valkuilen? Wat kunnen we doen? Sterker nog, wat kun jij doen?

Dit boek bevat pakkende verhalen uit het echte leven en zeven sleutels die je op weg laten gaan naar méér verbondenheid. Voor jouzelf en voor de mensen om je heen.

Je zult het zien: samen ga je meer liefde en betekenis ervaren. Alleen samen ontstaat er verbondenheid. Wie wil dat nu niet?”

“Met dit boek hopen we ons werk een gezicht te geven. En we hopen dat het veel mensen in onze stad, streek en land gaat inspireren. Ik kan dit boek niet met droge ogen lezen. Dit is nodig voor ons land. En we kunnen het wel, dat blijkt nu de Coronacrisis er is. ‘Alleen Samen’ is de titel. Dat was het al vóór de Coronacrisis. Bizar dat dit gedurende deze crisis naast ‘Blijf Thuis’ ook het motto voor Nederland werd.”