Coaching

Op verschillende manieren willen we met Gouwenaars oplopen, zodat we samen kunnen werken aan meer verbondenheid in familiaire relaties, als ook in relaties in de buurt (zowel letterlijk als figuurlijk). De één heeft net een zetje in de rug nodig, de ander wil nog beter worden in ‘luisteren’. Weer een ander lijkt het geweldig om zijn buurt een boost te geven, terwijl een ander eenzaam thuis zit. Denk bij coaching niet alleen aan ondersteuning, maar ook aan het ontdekken van je kracht, je talent, je passie en vooral je identiteit. Dit, zodat je steeds meer verbondenheid zal gaan ervaren met de mensen om je heen.

Denk hierbij aan:

  • Life-coaching (Een één op één gesprek om over jouw situatie of vraag te praten. Voor alle generaties mogelijk.)
  • Relatie-coaching (Een gesprek met jullie als stel of met één van jullie om te investeren in jullie relatie)
  • Opvoedcoaching (Een gesprek over opvoeding)
  • Community Building coaching (Investeer je in een netwerk, zoals de buurt of een doelgroep, dan kunnen we je daar bij ondersteunen)

Voel je vrij om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden hoe we het beste, en met wie, in gesprek kunnen gaan voor het vervolg. Mail naar contact@eenheerlijkthuis.nl en we nemen contact met je op (naam, vraag en telefoonnummer).