Gouda-Oost

wat we doen in de wijk

In de wijk Gouda-Oost wonen de initiatiefnemers, Arie Jan en Yvonne. Hier zijn de eerste activiteiten ontplooit om verbondenheid te stimuleren. Doe je mee of help je graag mee? Neem gerust contact op.

Huiskamer van de Wijk

Midden in de wijk hebben we een plek om elkaar te kunnen ontmoeten, gezellig een bak koffie te drinken en om met elkaar te kletsen. Er is soms muziek, ruimte voor een spelletje of wat te lezen. Bekijk de agenda om te zien wanneer de Huiskamer open is en waar we samenkomen.

Samen Eten

Maandelijks eten we met elkaar. Gezellig, even een hapje eten en even bijpraten. Het scheelt koken, is niet duur en vergroot de verbondenheid in de wijk. Het is geweldig om te zien dat vaak alle generaties aanschuiven, uit de hele wijk. Ook alle culturen uit de wijk koken mee. De volgende maaltijd niet missen? Kijk in de agenda en meldt je aan.

Workshops

Regelmatig organiseren we workshops. Bijvoorbeeld de workshops GROEI en Verbondenheid. De één is een mooie stap in persoonlijk leiderschap, voor je persoonlijke groei. De ander gaat over jouw verbondenheid en hoe je daar in groeien kunt. In de agenda staat wanneer welke workshop gaat starten.

Community

Het is ons verlangen om met mensen in de buurt/wijk een community te vormen. Dit is geen activiteit, als wel een levensstijl. Een soort familie. Vind jij het tof om meer samen te leven met mensen in je buurt/wijk en wil je onderzoeken of dit met ons is, stuur even een berichtje of kom langs bij één van de activiteiten.

Café Nelson

Een avondprogramma en inloop om elkaar simpelweg te ontmoeten rondom een thema. Echter, Café Nelson kan van alles zijn. Een filmavond, een proeverij, muziek, iets creatiefs of simpelweg een plek om elkaar even te spreken. Heb jij een tof idee? Deel het met ons!

Stel je voor dat we allemaal méér omzien naar onze buurtgenoten en meer samenleven. Dan zal eenzaamheid afnemen en zal plezier en vertrouwen toenemen. Durf jij het aan in jouw buurt? Neem contact met ons op én we gaan samen op weg naar méér verbondenheid.