Huiskamer van de Wijk

‘Wil je verbondenheid in een wijk, dan heb je plekken nodig waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Daarom heeft iedere wijk een bruisend centrum nodig’ – Arie Jan van de Wetering

DÉ HUISKAMER

Het gevoel hebben thuis te komen, op een warme plek bij bekende mensen. Je schenkt een kop koffie in, pakt wat te lezen of schuift aan om even bij te praten met één van je buren. De Huiskamer van de Wijk is een ontspannen plek voor iedereen in de wijk die het leuk vindt anderen te ontmoeten. Uit zo’n ontmoeting kan dan weer van alles ontstaan…

Maar ook mensen die een werkplek zoeken voor een paar uur, even willen afspreken met iemand of wat meer informatie willen hebben over het centrum of één van de activiteiten zijn van harte welkom. In de Huiskamer is plek voor iedereen.

VAN TWEE DAGDELEN NAAR …

Het is ons verlangen om ervoor te zorgen dat het Nelson Mandela Centrum niet alleen twee uurtjes op de dinsdag en donderdag aanvoelt als een Huiskamer. Nee, we zouden het graag constant als een warm welkom willen zien. Dat kunnen we uiteraard alleen samen bereiken. Sowieso is ‘verbondenheid’ iets dat je alleen samen kunt doen.

Op dit moment is de Huiskamer open op dinsdag tussen 14.00 en 16.00 EN op donderdag tussen 10.00 en 12.00. Voel je welkom, de inloop is vrij!

CREA BEA

De 4e donderdag van de maand is Joke er met de crea bea: gezellig frustelen met van alles: wol, papier, breien, kaarten, etc. Neem je frustels mee of laat je inspireren in de Huiskamer!

TEAM
Gerda, Karen, Mimoun (beheerder), Arie Jan, Karima en Amina (en wellicht u binnenkort ook)

We vinden het heerlijk u te ontmoeten en laten ons graag verrassen door uw verhaal.