Life-Coaching in Gouda-Oost

Worden zoals je bedoeld bent…

Wil je meer uit je leven halen en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken, dan kan ik je daar bij helpen. Speciaal voor de bewoners uit Gouda-Oost help ik je om volgende stappen te zetten in je leven. Of je nu in de lappenmand zit of jezelf als leider meer wil ontwikkelen, je bent welkom. In iedereen schuilt een held.


Waarom Life-Coaching?

Omdat jij meer potentie hebt dan je zelf denkt. Je bent mooier, leuker, getalenteerder en sterker bent dan je je kunt voorstellen. Het is mijn verlangen om dat naar boven te halen, zodat je (nog) ‘gelukkiger’ wordt, nog meer jezelf wordt en meer verbondenheid gaat ervaren met jezelf en anderen.


Voor wie is life-coaching?

  • Voor jou als je ergens tegenaan loopt waardoor je voor je idee niet verder komt.
  • Voor jou als je weet dat er meer in je zit, maar het je niet lukt om het eruit te laten komen.
  • Voor jou als je je afvraagt wat jouw rol is in de samenleving, in je werk, in je familie of in de buurt.
  • Voor jou als je wilt groeien als persoon, als ouder, grootouder of leider. Organiseren is echt iets anders dan mensen leiden.

 

Wat kost het?

Om echt stappen te zetten moet je uit je comfort-zone, je moet je open en kwetsbaar durven opstellen. Dat is bijzonder moeilijk en ik beloon de stap om mij te benaderen graag. Die beloning ziet er als volgt uit: als we in overleg besluiten dat we ‘klaar’ zijn, krijg je de mogelijkheid te investeren in dit werk door middel van een gift. Er zijn geen financiële kosten verbonden aan het life-coaching.

 

Waarom geen life-coaching?

Om stappen te kunnen maken in je leven (en zeker als je voor je idee stilstaat) is het nodig om open te zijn en daarmee kwetsbaar. We kunnen het daarom goed voorstellen dat je liever ‘achter je voordeur’ blijft zitten, maar diep van binnen weet je dat dat de oplossing niet is. Als je ons benaderd, zit je nergens aan vast. We kunnen een keer kletsen of het klikt en bespreken wat ik voor je kan betekenen.

 

Wie ben ik?

Optimistisch en realistisch.

Optimistisch, omdat mensen geweldig zijn, als je goed kijkt schitterende dingen ontdekt in mensen en het verlangen naar gezonde intimiteit, liefde, met de mensen om hen heen. Talent dat zich mag ontwikkelen.

Realistisch, omdat het bovenstaande er in veel gevallen niet uit komt. Er is veel onzekerheid, grote afstand tussen mensen fysiek, sociaal en geestelijk en een enorme zoektocht naar ‘wie ik ben’.

Ik ben Arie Jan van de Wetering. Vader van drie en man van Yvonne. Als afgestudeerd pastoraal werker / jongerenwerker ben ik bijzonder geraakt door de relatie tussen generaties. Het leven gaat vaak van generatie op generatie. Wijsheid, leven, liefde en identiteit wordt doorgegeven door ‘vaders’ (en ‘moeders’). We hebben in onze samenleving een chronisch gebrek aan ‘vaders’. Mensen die echt van de ander houden en ze behandelen als eigen, zodat zij ook weer ‘vader’ worden. We noemen dit tegenwoordig geen vader meer maar hebben nu coaches, trainers of maatschappelijk werkers. Ik wil met life-coaching van mensen houden en mensen helpen zich te ontwikkelen. Zelf heb ik me door middel van intervisie, supervisie en veel coaching relaties gespecialiseerd in het begeleiden van mensen.

 

Hoe werkt het?

Je kunt contact opnemen voor een eerste gesprek. In dit gesprek zal ik toelichten hoe ik werk en kan je zelf aangeven waarom je mogelijk life-coaching wilt. We bespreken situaties uit jouw leven en leren nog niet geleerde principes aan. Denk hierbij aan proactief zijn, visie op het leven, blijvend leren, identiteit, kijk op je omgeving, verbonden met wie, …

 

Contact opnemen

ariejan@eenheerlijkthuis.nl

06 24 89 39 58

Dichter bij jezelf komen – Verbonden zijn met jezelf en anderen – Hartsverbinding – De leider in jezelf ontdekken – Wat vind ik belangrijk en wat wil ik doen?