Meewerken

Verbondenheid krijg je alleen door samen te werken en samen te leven. Daarom nodigen we je graag uit onderdeel te worden van de beweging om mensen te stimuleren méér in verbondenheid te leven, hier in onze stad.

Aanpakkers, meedenkers, een handje helpen, koks, gastheren of gastvrouwen, visionairs, cabaretiers, muzikanten, eventmanangers, schrijvers, jongeren, moeders, stelletjes, eenzamen, computernerds, ideeënfabrieken, rijken, ouderen … iedereen heeft talent dat hij/zij kan inzetten. Wil jij dat doen met ons?

Sterke Relaties

Eén van de belangrijkste, mooiste en misschien wel moeilijkste relaties die er is: een huwelijk/relatie. Hoe kan het zijn dat hier zo weinig in geïnvesteerd wordt? Wij willen dit doen, maar hebben hulp nodig in de organisatie. Wil jij ons team komen versterken?
Neem contact op voor meer informatie: contact@eenheerlijkthuis.nl

Buurten

Voor veel mensen is de plek waar ze wonen niet persé de plek waar ze leven, terwijl het zo makkelijk zou zijn als er meer verbondenheid is in buurten. Stel je voor dat iedereen in zijn eigen buurt zou investeren. Dan zouden alle cijfers (eenzaamheid, depressie, criminaliteit, onveiligheid, echtscheiding) gigantisch dalen. Wil jij het team ‘buurten’ komen versterken en je hier voor in gaan zetten? Neem dan contact met ons op.

Koks / Muzikanten / Technici

Eten en muziek verbindt. Daarom zijn deze twee erg belangrijk voor ons en zijn we dus altijd op zoek naar mensen die graag (voor groepen) koken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden mensen (muzikaal) te vermaken en daarbij te helpen. Lijkt het je tof te helpen? Neem even contact met ons op.

Arie Jan

Initiatiefnemer EHT

Mail: ariejan@eenheerlijkthuis.nl
Telefoon: 06 24 89 39 58