Relatie Coaching

Misschien heeft het jaren geduurd, misschien kwam het plotseling naar voren: je hebt het idee dat je met je partner uit elkaar bent gegroeid.

“Zou de liefde op zijn?” Dat is een vraag die bij heel veel stellen naar voren komt. Mensen vinden jullie het lastig om bijvoorbeeld intimiteit te ervaren bij elkaar, er wordt veel ruzie gemaakt, je zit niet op één lijn in de opvoeding, omgang met familie, buurt of wat dan ook. Roerige en moeilijke tijden.

Het is niet vanzelfsprekend dat je relatie goed loopt. Ruim 40% van de huwelijken anno nu eindigt in een echtscheiding, met alle gevolgen van dien. En dat terwijl niemand ervoor heeft getekend op zijn of haar huwelijksdag. Echtscheiding is iets dat je wilt voorkomen (ook als je niet getrouwd bent).

Een relatie kan hard werken zijn, maar het kan ook enorm veel energie opleveren. Soms heb je even wat hulp nodig om tot goede communicatie met elkaar te komen of je loopt tegen andere lastige zaken aan. Het kan dan prettig zijn als een derde kan helpen. Dit kan iemand uit je omgeving zijn, maar ook een coach.

Wil je geholpen worden door een coach? Wij van Een Heerlijk Thuis zoeken in ons netwerk de juiste coach voor jullie. Zou je daarin geholpen willen worden, neem gerust contact op.