Wat we Doen

Coaching – Activiteiten – Inloop – Workshops – Ontmoeting – Inspiratie

Met een Heerlijk Thuis willen we mensen op verschillende manieren helpen om in gezonde relaties te leven, zowel familiair als met andere mensen om hen heen. We bieden daarom verschillende manieren van investeren aan.

Workshops

Met verschillende workshops willen we u inspireren in relatie tot uzelf en anderen, specifiek in relatie tot generaties, buurtgenoten en familie. Welke workshop is wanneer gepland? Zie Workshops & Evenementen op de Homepage.

Buurten

Eén van de workshops gaat over ‘buurten’, maar we willen je ook graag helpen met het investeren in jouw buurt. Jouw buurt is namelijk een kleine wereld op zich. Wil je graag investeren in jouw buurt en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken, laat het ons weten.

Ontmoeting – Inloop

We zijn nog hard op zoek naar een geschikte locatie voor de huiskamer van de wijk.

Investeren in sterke relaties

Te weinig stellen investeren in elkaar. Daarom bieden wij een heerlijk avondvullend programma inclusief een viergangendiner voor twee, zodat je als stel heerlijk kani nvesteren in elkaar. Wij verzorgen de inspirerende input. We organiseren ook activiteiten op het gebied van goede seks. We doen dit omdat er te weinig opbouwend over gesproken wordt en veel mensen, bewust of onbewust, te kampen hebben met vragen op dit gebied. Wij investeren graag in sterke relaties, omdat dit ‘leiderschap’ enorm belangrijk is voor alle generaties.

Inspiratie

In zo een individualistische samenleving, waarin generaties en families uit elkaar zijn/worden getrokken, is het niet makkelijk om bewust voor verbondenheid te kiezen. We inspireren u daarom graag in deze verbondenheid. Schrijf u vandaag nog in voor de inspiratie-mail.

Opvoedcoaching

Omdat iedereen wel eens zorgen heeft over de opvoeding en met vragen rond kan lopen, kunt u hier met één van de opvoedcoaches over praten. Zij komt dan langszij en helpt. Heerlijk, toch? Voor meer informatie, zie ‘De Opvoedcoach’

 

Benieuwd naar onze speerpunten?