Happy Together – diepgaand uit eten voor twee

“Wilt u als stel, onder het genot van een heerlijk driegangendiner, investeren in de toekomst? Meld je aan voor een avond vol diepgang, humor en smaak.”

Happy Together is uniek. Geen enkel stel kan zonder: investeren in elkaar. In onze netwerksamenleving, waarin we het al snel erg druk hebben, wil dat er echter nog wel eens bij inschieten. Tevens is het al niet erg gemakkelijk om rustig, tijdens het eten of met de koffie, te praten over thema’s als de onderlinge communicatie, familie en seksualiteit. Daarom hebben wij speciaal voor u één avond om samen stil te staan bij jullie relatie, onder het genot van een heerlijk diner en een ‘wijntje’.

Happy Together is een avond vol heerlijke eten, lekker drinken, humor en diepgang samen met je partner. Niets moet, de drempel ligt zo hoog als je hem zelf leggen wilt. Eerdere ervaringen lieten zien dat stellen het heerlijk vonden en er, hoe lang je ook al getrouwd of samen bent, nog steeds doorbraak kan zijn op welk vlak dan ook. Wij hebben serieuze, heerlijk ontspannende en lachende tafeltjes voor ons gezien. En die combinatie zien we dan ook graag.

Heeft u er zin om gekregen om samen met uw partner een avondje diepgaand uit eten te gaan? Reserveer dan direct een tafeltje hieronder of stuur een mailtje naar aanmelden@eenheerlijkthuis.nl en vermeld hierbij Happy Together, de datum en uw namen.

Praktische informatie

Data: 15 februari, 12 april, 24 mei en 11 oktober
Tijd: 19.00 – 22.30 (deur open 18.45)
Doelgroep: stellen
Locatie: Het Inspiratiehuis, Peperstraat 20 te Gouda
Parkeren: parkeergarage
Kosten: € 50,00 per stel (slechts twaalf tafeltjes, dus wees er op tijd bij)
Let op: Stellen die zich via Stichting De Kring aanmelden: Gratis
Vragen: mail naar contact@eenheerlijkthuis.nl

Anderen over Happy Together …

  • .. We hebben enorm genoten (verloofd) 
  • .. Ik was even bang dat ik moest gaan delen wat ik had opgeschreven. Maar gelukkig niet (verkering)
  • .. Ik zou dit wel aan mijn kinderen cadeau willen doen (Meer dan 40 jaar getrouwd)
  • .. Heel professioneel (8 jaar getrouwd)
  • .. Heerlijk gegeten (2 jaar getrouwd) 

Aanmelden!

Wil je deze keer niet missen? Meld je snel aan! Reserveer direct uw tafeltje hieronder. We hebben maar een paar gegevens van u nodig. Tot vrijdag 12 april!