Workshops

Workshops, mini-colleges, lezingen en andere inspirerende samenkomsten organiseren wij omdat we het belangrijk vinden om thema’s rondom ‘sterke relaties’, ‘heerlijke opvoeding’, ‘generaties samen’, ‘community’ en ‘geweldige buurten’ uit te diepen en we willen elkaar daarin inspireren.

Kennis

Er is op het gebied van relaties, maar ook op andere familiair gebied te weinig kennis en er zijn steeds minder goede voorbeelden van hoe een gezonde ‘uitgebreide familie’ zou moeten functioneren. Daarom organiseren wij op verschillende manieren samenkomsten die uw kennis kunnen vergroten, wat uiteindelijk tot verstandigere keuzes kan leiden.

Ervaringsdeskundigen

Er zijn tal van mensen die veel verstand en ervaring hebben op het gebied van familiaire relaties en samenleven. Misschien uzelf ook wel. Hoe interessant is het dan om daar van te kunnen leren.

Tegelijkertijd zijn we allemaal ervaringsdeskundigen op het gebied van opvoeden, persoonlijk leiderschap en relaties, omdat we er simpelweg allemaal mee te maken hebben (gehad).

Blijf op de hoogte

De homepage laat regelmatig zien wat er te doen is, houd deze dan ook regelmatig in de gaten. Tevens komt er maandelijks een nieuwe blog langs. Word je graag op de hoogte gehouden? Schrijf je gratis in.